All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Днешният живот е толкова напрегнат и стресиращ. Ц, ц, ц (според новата транслитерация трябва да се изпише "ts, ts, ts", просто за информация). Занимавам се с това-онова, потънал в работа и разни хобита, например да бия 500 км до София, за да се подмокря като девствена осмокласничка и после още 500 км обратно, за да не закъснея за работа...

И аз 'кво хвърча, вместо да седна като повечето хора, които вероятно сега умират да гледат онова предаване по Нова телевизия с псевдо-звездите. Дам, ВИП Брадъра. Не, аз не казвам, че го мразя, как може човек, който си пада по толкова много комерсиални неща, че дори и по поп музика, да мрази ВИП Брадър. По-скоро ме е яд, че Азис и Албена Вулева не са в къщата, яд ме е, че няма патки и прасенца в малка спретната кочинка на двора, а вместо това шоколадов фонтан, в който Галченцата да си топят кифличките.

"Както и да е" - израз, който прекалено често употребявам напоследък, опитвайки се да се примиря с живота около мен. Да, случват ми се кофти неща, нормално е.

Както и да е... Преди да съм стигнал където и да е, нека си дам и аз мнението за това предаване, или по-скоро за позьорите в него. За първи и последен път, защото просто няма да го гледам. Предпочитам да използвам времето около 20:00 релаксирайки някъде след тежък работен ден, отколкото да гледам телевизия. Аз напоследък не гледам. Особено пък ви ай пи старс. Ле ле.

И така, по ред на номерата:

Весела Нейнски: Да, знам я. Не събирам всяка изрезка от вестник с нейна снимка, и нямам нейни плакати по стените. Но все пак съм чувал за нея. Не разбирам защо е решила да участва, а още по-малко защо са я избрали.

Може би защото винаги има нужда от една по-зряла жена, която да мие чиниите в къщата и после да полудее. Внимавай жено, че в чужбина искаш да ходиш след това... Ама тя и предната съдомиячка замина в чужбина, май...

Виолета Здравкова: Не си падам по нищо русо и нищо къдраво. Не си падам по силикон, въпреки че, признавам, понякога е нужен. Щото ако хич няма атрибути, все едно, както казва един мой приятел "при секс ще се чувстваш така, все едно си с младо момченце".

Нооо "както и да е". Абе Виолето, защо го взе това малко сладко създание с теб? Да го омърсяваш от малко с простотии. Не си ли чувала, че Митьо Дъ Гъна черпи само малолетни с кебапчета. А продуцентите? Скандал ли търсихте? Мне, това не е скандално... Просто е за съжаление.

Галя от Каризма: VIP Brother, "Мислиш ли, че ще им харесаа-а-а?" А? Аз мисля. Наистина. Галка е моя фаворит за спечелване на шоуто, кефи ме, като изключим как говори, някак си... глезливичко.

И набляга на питиетата, браво. А и скоричко излиза албумченцето на Каризма, трябва да го промотира някак миличката. Абеее... Поне добре, че е сама, че аман от Миро, Мъро и Спиро вече в това предаване. Спиридон!

Галя Литова: Не я знам, не съм я чувал, сигурно защото не се интересувам от бивши гаджета на застарели безизвестни кокаиново пристрастени плешивци. Няма никакъв шанс да излезе от Къщата с пари, освен ако не поработи, както може би най-добре знае.

Любомир Милчев: Не съм го чувал. Сигурно защото не чета българска литература. Може да е моя грешка, а може и да не е. Не ми е интересен. "Както и да е".

Дамаскин Дудуков: Неееееееее... просто не. Ще цитирам Батето и ще кажа само "Ноу КомЕнт". Вън, вън от къщата!

Дичо: Да, нямаш вече шеф, нямаш и лев. И за нищо не ставаш. Добре, че са връзките ти, че сега да се наместиш в предаване с висок рейтинг и да пооправиш ситуацията. Не можеш да пееш. Интрига с бившото си гадже също не може да завъртиш.

Вероятно ще си скучен до края на предаването. Да, до края, защото и ти имаш шанс да спечелиш, куче. Айде, че сто години вече!

Киро: Тоя пък имам чувството, че го виждам по всички канали, навсякъде, на всички репортажи от вип партита... просто е отвратителен. Рекламира си там химиите за хранене, рекламира себе си и живее в свой свят някакъв. Нямам коментар.

Константин: Честно казано, мечтая си този типаж да не можеше да казва "Р". Щеше да е много сладък. Да, точно така "Обичам Лайна като мед, обичам Лайна като мед...Лайно, ела тук". Нямам нищо против Константин, изглежда човек на място.

ЛиЛана: ЛиЛана? ЛИЛАНА? Аз я познавам само като Лили от LA. Или не, от по-рано. Като водеща в ММ, която не можеше да говори и още по-лошо - не можеше да мисли. Дам, има нещо секси и лолитско в себе си, иначе нямаше да я поканят в Плейбой, ама добре, че го има, иначе съвсем гладно щеше да остане момичето.

Ужасна е! Просто ужасна. И онази другата от дуета дето беше, Ася, и тя е ужасна. Ама само как крещеше на наградите на ММ... Мале мале... Не ми причинявайте това, моля.

Митьо Пищова: Тука съм твърдо ЗА! На едно мнение с продуцентите! Това е един ненадминат шоумен, нахранил половин Търново с кебапи и софри. Как си вярва просто, голям фен съм на Митьо. Митьо. Пак повтарям. Митьо. Ти си любимецът на народа бе! И мой любимец си. Митьо. Митьо. Ох на дядя, Митьото.

Райна: Хмз. Като видя Райна и се сещам за първото си гадже. Беше преди доста години, но приличаше малко на Райна на външен вид. Не, не казвам, че е красива, просто си спомних.

Според мен Райна ще се разстрои и ще е една от първите напуснали къщата, за нещастие на всички, които очакват любовен триъгълник номер 2.

Толкова по темата. Българищинка. Човещинка. Да си кажа и аз мнението за всичко. От вътре ми дойде, съжалявам. Не, че е нещо особено и значимо, но както и да е. Падна този камък... "Както и да е", хаха :)

Павел Симеонов

Вижте още от автора

Редакцията е готова да публикува и други мнения, гледни точки и размисли по темата ВИП Брадър

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase